Despre noi

Home / Despre noi

Cine suntem noi?

Teatrul Muzical „ȘAPTE” este singura trupă independentă de teatru din Galați, formată exclusiv din profesioniști cu experiență în domeniu – actori, balerini, regizori, soliști, compozitori, scenariști, personal tehnic.

Pentru noi toți, scena este pasiunea noastră de-o viață și suntem cu adevărat entuziasmați să jucăm pentru publicul din orașul natal, dar și din alte orașe, unde am fost primiți cu brațele deschise și cu aplauze calde.

Născut în 2010, din dorința de a oferi o alternativă culturală de calitate, Teatrul Muzical „ȘAPTE” a avut inițial în componență șapte artiști. De aici și numele nostru. Pe lângă numeroasele titluri de spectacole pentru copii și întreaga familie – adaptări după scriitori și dramaturgi români, studiate în manualele școlare – avem și un repertoriu vast de spectacole pentru publicul adult

În timp, grație evoluției noastre frumoase, cifra „șapte” a deveni doar un simbol. Astfel, nu putem decât să ne bucurăm că ne-am extins și că, sub umbrela Teatrului Muzical „ȘAPTE”, se află, în acest moment, alte două proiecte dragi nouă. La Teatrul de Copii pentru Copii oferim cursuri de artă teatrală, dans și canto, finalizate printr-un spectacol profesionist, jucat de copiii-cursanți pentru copiii-spectatori. Nu în ultimul rând, noul nostru Teatru din Buzunar este totodată un proiect și o sală-studio din Galați, unde montăm producții cu număr redus de personaje, pentru un public restrâns, iubitor de subiecte psihologice sau care le ridică întrebări esențiale despre viață.

Cu entuziasm, vă așteptăm la teatru! Echipa Teatrului Muzical „ȘAPTE”

Echipa noastră

Isabela Oancea

Isabela Oancea

Manager Teatrul din Buzunar, regizoare, actriță, scenaristă.

© Teatrul Muzical Sapte.Toate drepturile rezervate